Wie zijn wij?

SENZO LIVING is een gezellige woonwinkel in het hartje van Winterswijk. Met ruim 900m2 is de winkel lekker overzichtelijk, maar toch groot genoeg om een ruim assortiment te tonen. De collectie is constant in beweging, er komen doorlopend nieuwe artikelen binnen en andere vinden een nieuwe eigenaar. Zo is er telkens wel weer iets nieuws te zien bij een bezoek aan ons. 

Wij bieden een ruime keuze in zitmeubelen, tafels, kasten, kleinmeubelen en woonaccessoires. We zijn  dealer van onder andere By-Boo, Dutchbone, New Routz, PTMD, Woood en Zuiver. Daarnaast vinden we het superleuk om beurzen en huisshows af te struinen en merkloze items te vinden welke we met trots het SENZO-label geven. Zo creëren we onze eigen unieke SENZO collectie. Welke direct meegenomen kan worden of geheel op maat besteld.

Naast de woonkamermeubelen hebben we ook een compacte collectie voor de slaapkamer met onder andere linnenkasten van het merk Nolte Mobel en boxsprings plus toebehoren van Eastborn. 


Tijdlijn

1984

Start meubelzaak aan het Weurden 78

 

1990

Verbouwing Weurden 76-78

 

1996

Verhuizing naar de Vredenseweg 6

 

2009

Overname door Susanne

2013

Lancering eigen label Senzo Living

2019

Verhuizing naar de Ratumsestraat 96

 

Stukje historie

In 1984 starten Gerrit en Joke Schreurs een meubelzaak genaamd Meubelhal de Jager aan het Weurden in Winterswijk. Ze betrokken zelf de woning ernaast. Na vijf jaar werd de woning grotendeels bij de winkel aan getrokken en verhuisde de familie weer naar het buitengebied.

In 1996 bleek het pand ook met z’n uitbreiding te klein te zijn voor de plannen van Gerrit en Joke en werd er besloten om te verhuizen naar het pand van voorheen Knook Meubelen aan de Vredenseweg. Op het Weurden werd een slaapkamerspeciaalzaak gerealiseerd. De naam werd veranderd naar De Jager Wonen en De Jager Slapen. Op de Vredenseweg werd naast De Jager Wonen op de eerste verdieping de franchiseformule OTAK toegevoegd. Een leuk assortiment meeneemmeubelen wat een mooie aanvulling was op de wat traditionelere collectie van de Jager.

In 2009 heeft dochter Susanne, wie inmiddels al een aantal jaren werkzaam is in het bedrijf, het overgenomen van haar ouders. Samen met haar broer André en de niet-familieleden in het bedrijf weten ze een leuke eigentijdse woonwinkel neer te zetten. De verdeeldheid over twee locaties blijkt niet naar tevredenheid te werken, dus wordt er besloten om afscheid te nemen van het Weurden (jongste broer Jeroen maakt daar vervolgens een ondernemerscentrum van). Vrij kort daarna komt de ruimte naast de winkel aan de Vredenseweg, waar tot die tijd Gigantisch Wonen gevestigd was, vrij. De mogelijkheid wordt benut en met twee doorgangen naar de bestaande winkel wordt de slaapkamerafdeling gerealiseerd. Intussen is er ook afscheid genomen van de franchiseformule OTAK en het eigen label SENZO LIVING opgezet. Een eigen label eigentijdse zitmeubelen en woonaccessoires.

Inmiddels zijn ook beide partners van broer en zus werkzaam in het bedrijf. Wendy in de administratie en verkoop, Maurice in de logistiek. Het pand verouderd en voldoet niet meer aan de wensen en eisen van deze tijd. Daarnaast blijken de vele vierkante meters ook geen meerwaarde meer te hebben. Met de snel opvolgende trends is het lastig om zoveel vierkante meters up to date te houden. In 2019 wordt de stap gezet naar de huidige locatie in de Ratumsestraat. Minder vierkante meters waardoor er een betere doorstroom van de collectie blijkt te zijn. Ook de plek is een betere zichtlocatie en toegankelijker voor het winkelende publiek. Bij deze nieuwe stap hoort ook een nieuwe identiteit, de naam wordt aangepast naar SENZO LIVING met “by jagerwonen” als pay-off, want je afkomst mag je niet verloochenen, daar moet je trots op zijn! Het SENZO TEAM is uitgebreid met weekendhulp Julot in de verkoop en marketing en freelancers Eamon en Jimmy in de logistiek.

“Wat de toekomst ons brengt?
Follow us and you'll find out!