Laat je inspireren

collectie

Onze collectie is constant in beweging. Niet elk artikel van de site staat dus op elk moment in de winkel en niet alle artikelen in de winkel staan op de website. We kunnen echter wel alles bestellen. Met onze website trachten we je een goed beeld van onze collectie te geven. 

We hebben de collectie ingedeeld in thema’s. Door op de sfeerfoto te klikken, ga je naar de themapagina.

“Wij denken niet in hokjes"

"Wat is jullie doelgroep?", wordt er vaak gevraagd. Tja, onze doelgroep... waar moet ik die op selecteren? Leeftijd? Jong en oud is welkom bij ons. We krijgen starters die voor het eerst een huis hebben gekocht; maar ook senioren die het tijd vinden om het zichzelf wat gemakkelijker te maken en een (zorg)appartement betrekken. Prijsklasse? We hebben eetkamerstoelen van €79 maar ook van € 495, een leuke mix. Stijl? We zijn niet heel klassiek of traditioneel, maar ook niet heel modern met design. Eigenlijk zijn we heel eigentijds, we houden van mooie meubelen en die kunnen heel divers zijn. Net als onze klanten, wat is onze doelgroep? Eenieder die zich met ons identificeert!
Wees welkom in onze gezellige woonwinkel!
Susanne Schreurs
Eigenaresse

Zomerse taferelen

We kunnen haast niet wachten! De zomer komt eraan en wat willen allemaal graag lekker naar buiten! Binnenkort krijgen we een aantal leuke meubelen voor buiten in onze collectie.

stoer metaal

Het is bijna niet meer weg te denken; metaal in je interieur. Van complete kasten tot het pootje van je bank of stoel. Metaal hoort in het interieur anno 2021. Metaal is dan ook ruim vertegenwoordigd in onze huidige collectie!

uitgelicht

Supertrots zijn wij dat we dealer zijn van het hippe nederlandse merk ZUIVER! Hier een sneakpreview naar de nieuwe collectie.

Video afspelen